UAH EUR USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для iPhone 5/5S/5SE

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Який варіант вибрати чохла на iphone 5, 5s

Правильно підібрати чохли для айфонів — це значить врахувати до уваги всі фактори, від яких буде залежати подальша доля пристрою. Для початку відбираємо тільки ті моделі, які нам підходять за розміром і модифікацією. Наш інтернет - магазин СМА зібрав у своєму каталозі найпопулярніші і якісні види захисних пристроїв: чохли для айфон 5, захисні плівки, скло і багато іншого. Тому купити чохол на iphone 5, 5s ви можете саме у нас. Звичайно, чим більший вибір, тим складніше вибирати, але це добре, коли є з чого. Але для початку давайте ознайомимося з усім асортиментом оригінальних чохлів для iphone 5 і короткої їх характеристикою.

Кращі чохли для айфон 5, 5 с

В наш час користуються величезною популярністю:

  • чохли з шкіряного замінника або шкіри. Звичайно, відмінної якості шкіряний чохол - це завжди практично, надійно і трохи дорого. І при цьому, вони прекрасно виконують свою головну функцію - захищати від пошкоджень айфон. Що стосується чохлів зі штучної шкіри, то це варіант бюджетний. З практики, в великих випадках покупці віддають перевагу таким чохлам форми книжок. Такий вид не тільки надійний, але і прекрасно виглядає на телефоні.
  •  силіконовий чохол для iphone 5. Прийнято вважати, що це самий модний їх вид, адже вони виконані з різними прикрасами найрізноманітніших квітів. Хоча знайдуться в асортименті і звичайні класичні одноколірні силіконові чохли. Такий матеріал, як силікон, досить тонкий, м'який, гнучкий сам по собі. Ультратонкий чохол для iphone 5 - самий пік моди. Тому якщо правильно підібрати такий чохол для айфона, то захист його буде просто бездоганний.
  • спортивний чохол для iphone 5. Такий аксесуар створений спеціально для людей з активним способом життя, або спортсменів. Вся суть в тому, що з таким чохлом досить зручно бігати, тренуватися і так далі. Такий чохол складається з двох частин: ремінь, який кріпиться до частини тіла; і сама кишеня, в якій знаходиться телефон.
  • чохли-накладки. Такий вид також досить поширений завдяки тому, що має кілька модифікацій: прості накладки (захист задньої панелі); дизайнерські (зроблені у вигляді різних звіряток, часто яскравих кольорів); з вбудованою підставкою (для комфортного використання айфона); чохол акумулятор для iphone 5 (відомо, що при активному користуванні, айфони дуже швидко розряджаються). Щоб позбавиться від такої проблеми, придуманий чохол батарея для iphone 5. Такий вид, як чохол зарядка для iphone 5 - дуже зручний і практичний варіант.

Також ви можете зустріти і менш популярний вид захисту, прикладом тому буде дерев'яний чохол для iphone 5. Виконані такі чохли з натурального бамбука і м'якого пластику. Це буде ідеальним варіантом для тих, хто вважає за краще екзотику в усьому.
Купити чохол на iphone 5, 5s - це не зайві додаткові розтрати, а це значить забезпечити цілісність вашого далеко не дешевого пристрою. Необхідно лише правильно підібрати захисний чохол - і тоді ви зрозумієте, наскільки ви правильно поступили. Купити чохли на айфон 5 недорого ви можете на нашому сайті інтернет - магазину СМА. Саме так ви зможете заощадити і гроші, і дорогоцінний час.

Вгору