UAH EUR USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для iPhone 11 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

20 вересня в продажу з'явився новий iPhone 11, в черзі за яким люди були готові стояти по кілька годин. І насправді очікування того коштувало: смартфон не був сильно змінений зовні, проте його технічна і програмна частина була істотно поліпшена і доопрацьована. В цілому ж в черговій версії яблучного телефону були виправлені помилки і недоліки, що були у iPhone X.

На жаль, в Apple забули про один істотний недолік, властивий всім моделям їх лінійки смартфонів — вкрай низька ударостійкість. Ця проблема посилюється тим фактом, що задня панель телефону виконана зі скла. З цієї причини будь-яке падіння пристрою може закінчитися фатально. Особливо сильно це стосується власників Pro-версії, яка за розмірами перевершує свій менш потужний аналог. В результаті цього факту збільшується не тільки вартість його ремонту, але і площа поверхні, яка піддається фізичному контакту при падінні, що лише збільшує ймовірність пошкодження скла на телефоні.


Однак, з даної ситуації є досить простий вихід. Потрібно лише купити чохол на iPhone 11 Pro, щоб захистити свій смартфон від неприємних наслідків після падінь. Кожен з нас хоч раз кидав телефон на тверду поверхню, в результаті чого той міг навіть розбитися. У нового iPhone ця проблема стоїть особливо гостро: пошкодження можуть торкнутися відразу дві сторони телефону, а його ремонт обійдеться в суму, відповідну вартості непоганого смартфона на платформі Android. З цієї причини краще всього придбати чохол для Айфон 11 Про, щоб користуватися пристроєм без зайвих переживань про те, що той може невдало впасти і розбитися.

Крім того, в конструкції нового iPhone вбудована оновлена камера, що складається з трьох модулів. Незважаючи на запевнення керівників Apple про їх міцності, спочатку всім було зрозуміло, що даний компонент пристрою є одним з найбільш вразливих у всьому смартфоні. Проблема також посилюється традиційно високою для техніки Apple вартістю ремонту. Тому повноцінний захист iPhone 11 є необхідністю для будь-якого власника телефону, який хоче, щоб той прослужив йому як можна довше.

Де купити чохли на iPhone 11 Pro

Якщо ви хочете придбати оригінальні аксесуари від компанії Apple, то звертайтеся з цією метою в наш магазин. Ми пропонуємо клієнтам як звичайні, так і шкіряні та спортивні чохли, причому зовсім недорого. Ультратонкий смартфон потребує захисного бампера, а купити його за найкращими цінами в Україні ви зможете тільки у нас.

Вгору