UAH EUR USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для iPhone 11

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Компанія Apple постійно радує своїх шанувальників новими моделями гаджетів – і не дарма. Кожна наступна модель стає все досконаліше і надійніше – винятком не став і IPhone 11, який вразив покупців своїм дизайном і функціональністю. Ультратонкий смартфон оснащений не тільки прекрасною камерою, але і надміцним дисплеєм, а також скляного задньою панеллю – такий дизайн безсумнівно стильний і привабливий.

Проте, навіть враховуючи заявлені параметри по міцності, купити чохли на iphone 11 різних модифікацій в нашому інтернет-магазині буде рішенням для тих, хто все ж збирається користуватися апаратом тривалий час. Практика показує, що навіть надміцні скляні поверхні, що застосовуються Apple для своїх смартфонів, з часом все ж дряпаються при носінні в кишені або сумочці, а крім того – ніхто не застрахований від падіння пристрою.

Навіщо потрібен захист?


Природно, що чохол для айфон 11 – це в першу чергу захисний фактор, що оберігає корпус і дисплей від подряпин і приймає на себе весь удар при падінні або іншому необережному поводженні. Крім того, купити чохли на iphone 11 за доступними цінами в інтернет-магазині СМА можливо і з інших причин:

  • надати оригінальність: Базова лінійка забарвлень корпусів навіть самих останніх моделей вельми обмежена. Купуючи чохол можна надати будь-якому гаджету неповторність і ексклюзивність — широкий вибір кольорів дозволить зробити імідж стильним;
  • безпека у використанні: скляний корпус, незважаючи на свої естетичні якості досить слизький і впустити його дуже просто. Наявність чохла дозволить успішно запобігти ковзанню, особливо у вологу погоду;
  • можливість вибору чохла в залежності від власних уподобань (наприклад, для активного відпочинку або для солідності).

Стильні чохли на iphone 11 в інтернет–магазині СМА

Широкий асортимент представлених в нашому каталозі чохлів для IPhone 11 дає можливість вибору не тільки за кольорами, але і за дизайном і матеріалами:

  • мінімальна комплектація – силіконовий бампер вже послужить захистом від падінь;
  • силіконові (кольорові і прозорі) чохли практично не збільшують його товщину, можуть бути не тільки різних кольорів, але і з оригінальним принтом, а також самої різної форми;
  • шкіряні вироби не тільки захистять, але і додадуть апарату стильності, а його власнику – завершеності образу (а крім того – приємні на дотик і довговічні).

Купуючи чохол для айфон 11 наші клієнти купують не тільки захист, але й оригінальність, стиль і зручність у використанні будь-якого з гаджетів відомого американського бренду.

Вгору