UAH EUR USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для smart-watch і фітнес браслетів

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Купуючи смарт-годинник або фітнес-браслет, користувач сприймає цей пристрій і ремінець як одне ціле. У більшості моделей, особливо фітнес-браслетів, ремінець – це невід'ємна частина аксесуара.

Багато моделей смарт-годинників і фітнес-трекера дозволяють замінити стандартний ремінець з комплекту, на інший ремінець, більш стильний, модний або практичний. Ви можете купити ремінець для фітнес-трекера на сайті за доступною ціною.


Смарт-годинники можуть бути схожі зовнішнім виглядом на звичайний годинник. Такі «розумні» годинник гармонійно вписуються в смарт кежуал або кежуал стиль, додаючи до нього нотки сучасності. Інші моделі виглядають навпаки ультрамодно. Завдяки цифровому екрану, такі смарт-годинники створені для любителів спортивного або кежуал стилю в одязі. Але смарт годинник можна завжди доповнити будь-яким ремінцем різного кольору, виготовленим з різного матеріалу, перетворивши модерн в класичну модель і навпаки.

Часто смарт-годинник може йти в комплекті з двома різними ремінцями. Для користувача це дає можливість змінювати ремінець в залежності від місця і події, на яку збирається власник розумного годинника. Також запасний ремінець стане в нагоді, коли перший стане непридатним у використанні або втратить первісний вигляд. Якщо ремінець виготовлений зі шкіри, такий варіант стане чудовим доповненням для смарт-кежуал стилю. Практичний і водостійкий варіант з силікону – це чудовий вибір для відпочинку, спорту, поїздки за місто з друзями, прогулянок і інших неформальних подій.

Переваги класичних ремінців для smart watch

Якщо брати до уваги рівень комфортності та зручності, то тут абсолютним лідером виступає натуральна шкіра. Ремінці з такого матеріалу зручно лягають по руці і є досить легкими. Завдяки такому ремінцеві, ваша рука виглядає солідно і елегантно. Але через якийсь час, ремінець, виготовлений навіть із самої якісної шкіри, зношується, і втрачає свій первісний вигляд. Тому його доводиться міняти на новий. Купити ремінці для смарт годинник можна на сайті.

Ремінець з тканини, просочений спеціальною речовиною, прослужить своєму власникові довше, ніж той, що виготовлений з натуральної шкіри. Аксесуари з синтетики відрізняються високим рівнем міцності. Якщо ви вирішили вибрати для себе такий варіант, то краще за все підібрати модель, яка має отвори з металу для застібки. Завдяки їм, ремінець прослужить довше.

Чому ремінці для фітнес браслета нового покоління користуються популярністю?

Аксесуари нового покоління виготовлені з такого матеріалу, як силікон, каучук, пластик або кераміка.

Такі ремінці стійкі до вологи, чудово лягають по руці і стильно виглядають з масивними дисплеями. Якщо ви хочете, щоб ремінець вам служив довгий час, краще купити ремінці для смарт годинників, виконані з силікону або каучуку. Якщо такий ремінець правильно експлуатувати, термін використання буде досить тривалим.

Вгору