UAH EUR USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Роз’єми та контакти для мобільних телефонів

Необережне поводження з електронікою та нехтування використанням захисних аксесуарів для планшетів та смартфонів часто призводить до виходу з ладу різних їх елементів. І чомусь особливо прикро, коли перестають працювати роз'єми та контакти. Здавалося б з телефоном все гаразд, все працює, але гаджет не заряджається чи не бачить сім-карту і нічого тут не поробиш. 

Сьогодні розповімо вам трохи про те, якими ці роз'єми бувають, від чого вони страждають та як їх вберегти від пошкодження. А дізнатись, скільки коштують і недорого купити ці запчастини з доставкою по Україні ви можете в каталозі інтернет-магазину CMA. В нас знайдете все, починаючи від деталей для мобільних телефонів, закінчуючи аксесуарами для ноутбуків та ПК.

Які бувають роз'єми та контакти для мобільних телефонів

Всі роз'єми для смартфонів можна поділити на 4 типи.

  • Гнізда для зарядки.

Контакти для під'єднання зарядного пристрою. В сучасних телефонах це роз'єми Micro-USB, USB Type-C, Lightning. Раніше майже в кожному девайсі використовувались пропрієтарні гнізда, але згодом таку тенденцію спростили, адже це не лише підвищує кінцеву вартість гаджета, але й погано впливає на екологію, адже людина не має змоги використовувати один і той же кабель для різних пристроїв.

  • Роз'єми HF.

Гнізда для під’єднання в них навушників і, рідше, недорогих мікрофонів. Дають доволі непогану чіткість звуку. До того ж більшість виробників Hi-Fi гарнітури випускають свої товари саме під такий конектор.

  • Контакти під батарею.

Потрібні для того, щоб акумулятор добре з’єднувався з телефоном. Такі конектори часто перегорають при короткому замиканні АКБ. 

  • Конектори SIM та Memory Card.

Через свою ламкість ці конектори часто виходять з ладу, тож замовляють їх в нас регулярно. Важливо знайти деталь саме на свій гаджет, бо це буває дещо складно.

Сам конектор має невелику вартість, але щоб його замінити потрібні деякі навички, тож заручіться допомогою гарного майстра і не займайтесь цим самотужки, якщо не маєте досвіду, бо проста несправність перетвориться у згорілу материнську плату. 

Як конектори виходять з ладу?

Причин того, що гніздо перестало працювати, може бути достатньо багато. Серед них:

  • механічні пошкодження, особливо це стосується падіння телефона на увімкнений до роз'єму кабель, який руйнує гніздо з середини;
  • необережне поводження з зарядним кабелем;
  • потрапляння до гнізда вологи;
  • коротке замикання, спричинене перепадом напруги або неправильним використанням гаджета;
  • бруд та пил, який потрапляє до роз'єму та глибоко туди забивається.

Але якщо поводитись з телефоном обережно, то ніяких проблем з конекторами у вас не повинно виникнути.

Де в Україні замовити роз'єми та контакти для мобільних телефонів за доступною ціною

Дізнатися, скільки коштують та купити конектори для мобільних телефонів, а також інші електронні аксесуари, ви можете в нашому інтернет-магазині CMA. Багаті каталоги, швидке обслуговування та доставка, приємні ціни на товари та їх висока якість змусять повернутись до нас ще не один раз, гарантуємо!

 

Ціни на Роз’єми та контакти

  Ціна:
Роз'єм навушників (HF) для телефону Samsung E2222 Original 100% (p.n.3722-003221) 404 грн
Конектор SIM для телефону Nokia C7-00/N81 High Copy 47 грн
Роз'єм зарядки для телефону Sony Ericsson C702 HC 39 грн
Конектор батареї для телефону Nokia 5800/100/101/1280/1616/1800/200/5130/5220/5230/5310/5530/5610/6500s 17 грн

 

⭐ Що таке роз'єми та контакти для мобільних телефонів?


Роз'єми та контакти для мобільних телефонів – це компоненти, які забезпечують з'єднання між пристроєм та іншими пристроями або зарядними пристроями.

⏩ Де використовуються роз'єми та контакти для мобільних телефонів?


Роз'єми та контакти для мобільних телефонів використовуються у смартфонах, кнопкових телефонах та інших мобільних пристроях, де вони забезпечують підключення зарядних пристроїв, навушників або пристроїв передачі даних.

✅ Як вибрати правильний роз'єм або контакт для мого мобільного телефону?


Для вибору правильного роз'єму або контакту для мобільного телефону потрібно враховувати модель пристрою, тип та мету використання. Рекомендується звертатися до виробника пристрою або консультанта, щоб вибрати правильний роз'єм або контакт.

 

Вгору