UAH EUR USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Захисне скло, плівка Xiaomi Redmi Note 8T

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Якщо ви шукаєте якісне і недороге захисне скло (бронь) в Україні для свого Xiaomi Redmi Note 8T, то обов'язково знайдете його на даній сторінці нашого інтернет-магазину. Високоякісне захисне скло Xiaomi Redmi Note 8T – це надійний захист екрану вашого мобільного телефону від можливого впливу гострих предметів, ударів, подряпин і відбитків пальців. Завдяки високим протиударним і захисним характеристикам і високої прозорості, ви зможете користуватися смартфоном в будь-яких погодних умовах і ситуаціях без побоювання можливого псування або пошкодження екрану. Купити захисне скло на ксіомі редмі ноут 8т вигідно і з інших причин:

  1. Має щільний клейовий шар, поклейка здійснюється на весь екран, що забезпечує не тільки якісний захист, але і сприяє гарному відгуку екрану.
  2. Сучасне скло це повна відсутність розводів, повітряних бульбашок і спотворень в разі правильної наклейки. Естетичні якості вашого смартфона не порушаться.
  3. Ніяк не позначиться на точності передачі кольорів, адже його товщина не перевищує десятих часток міліметрів.
  4. Легко встановлюється, для цього непотрібно володіти будь-якими спеціалізованими знаннями або навичками. Крім того, воно легко знімається, не залишаючи ніяких слідів.
  5. Має прийнятну ціну особливо в порівнянні з оплатою ремонтних робіт в разі пошкодження екрану мобільного телефону.

 Це далеко не всі переваги захисних стекол, проте навіть їх достатньо, щоб зрозуміти наскільки це необхідний аксесуар

Як вибрати відповідне захисне скло

Ви можете купити захисне скло на ксіомі редмі ноут 8т виготовлене спеціально для цієї моделі або придбати універсальне скло. У першому випадку скло ідеально ляже на поверхню екрана, у другому вам необхідно буде підібрати скло, з урахуванням розміру дисплея, вирізу під камеру і динаміки. Універсально скло буде коштувати дешевше, але і підбирати його треба грамотно. Зверніть увагу на маркування, сьогодні випускаються наступні моделі: 2.5 D, 3D, 4D, 5D, 10D, 11D, 12D, 99D. По-великому рахунку всі стекла виготовляються з одних і тих же матеріалів, характеристики у них схожі, а класифікуються вони лише за зовнішніми ознаками. Виробляються класичні та об'ємні скла, перші дешевше, але при наклеюванні не закривають всю площу екрана (від країв залишається 1-2 мм незахищеного покриття), що може стати причинною його пошкодження. Другі дорожчі, але забезпечують абсолютний захист екрану. У нас ви можете придбати захисне скло будь-якого типу і цінової категорії, ми гарантуємо високу якість і прийнятні ціни. Якщо виникнуть будь-які проблеми з вибором, телефонуйте, наші фахівці завжди готові Вам допомогти і проконсультувати. Про нас тільки хороші відгуки!

Вгору