UAH EUR USD
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Захисне скло для iPhone 6, 6S

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Захисне скло на IPhone 6

На дисплеї телефону з часом з'являються подряпини і відколи. Щоб забезпечити максимальний захист гаджета, краще купити захисне скло IPhone 6, 6s. Такий аксесуар продовжить термін служби пристрою, позбавить від зайвих витрат, які можуть знадобитися на ремонт.

Придбати скло на Айфон 6 за ціною, вигідною для споживача, нескладно. Для цього можна зробити замовлення в інтернет-магазині СМА. Захисний елемент забезпечить високий рівень безпеки. Наклеїти його нескладно, під твердим покриттям не з'являються повітряні бульбашки. З операцією впорається будь-яка людина.

Види скла на Айфон 6

Існують різні типи аксесуарів для захисту пристрою. Вони відрізняються елегантним дизайном і продуманістю конструкції. Можна купити захисне скло IPhone 6, 6s виду 3D. Його головна відмінність від звичайних моделей полягає в тому, що воно закриває весь дисплей. Краї вироби трохи зігнуті, тому між аксесуаром і смартфоном не залишається зазорів.

У продажу є кольорове захисне скло, що дозволяє підібрати найбільш відповідний варіант для гаджета. Модель 4D на відміну від 3D типу округляють дисплей, створюється відчуття, що в руках телефон з закругленими краями. Захисний елемент зручний у використанні, він ідеально повторює дизайн телефону.

Встановлюється надміцне загартоване 5 D скло на весь екран. Воно створено спеціально для вигнутого екрана. Аксесуар відрізняється ідеально підігнаними краями під Айфон 6. У процесі виробництва використовуються новітні технології, аксесуар має більш високу міцність в порівнянні зі своїми попередниками.

Протиударне скло захистить гаджет від механічних пошкоджень, бруду, відколів і тріщин. Воно не знижує передачу кольору і чіткість зображення. При взаємодії з сенсором телефону не виникає перешкод. Олеофобное покриття є бар'єром для вологи, жирних плям, пилу. Воно захищає екран від розлучень і пилу. Виріб має зручний виріз під кнопку, воно убезпечить дисплей і краю телефону від можливих пошкоджень. Загартоване скло здатне захистити не тільки від подряпин, але і витримає падіння.

Вгору